LEDENA KOPEL in KRIO HLAČE - Cryoplus

LEDENA KOPEL in KRIO HLAČE


V velikih športnih centrih in športnih sistemih so zaradi pozitivnih učinkov ledene kopeli zgradili kompleksne sisteme za izvajanje le te... KAJ PA OSTANE VSEM OSTALIM, KI NIMAJO TEH MOŽNOSTI?

V CRYOPLUS CENTRU ponujamo CRYOPLUS TERAPIJO - LEDENA KOPEL. V ta namen uporabljamo napravo KRIO HLAČE, ki je svetovna novost razvita v podjetju VIPTEHNIKA d.o.o., ki je vodilni slovenski proizvajalec naprav za regeneracijo z mrazom.

KRIO HLAČE v celoti simulirajo delovanje ledene kopeli, s to razliko, da se nam ni potrebno potopiti v ledeno vodo, kar je za večino ljudi »travmatična« izkušnja. Učinki uporabe KRIO HLAČ celo boljši kot v običajni ledeni kopeli, saj v naši napravi lahko nastavljamo željeno temperaturo, ki mora biti za različna za različne vrste terapij, hkrati pa lahko ustvarjamo pritisk na telo, kot pri preso-terapiji, oziroma kot naravni pritisk vode, ki se ustvari, ko se potopimo v globoko vodo, saj le ta bistveno izboljša učinkovitost delovanja ledene kopeli na telo. Nekatere znanstvene raziskave navajajo, da je pritisk, ki ga ustvarja voda na mišice izrednega pomena pri športni regeneraciji saj preprečuje prehod toksičnih tekočin, ki se ustvarjajo pri fizični aktivnosti v mišice, ter izboljša izločanje le teh preko limfnega sistema iz telesa.


S pomočjo krio hlač bistveno lažje ustvarimo ustrezno okolje v smislu temperature in pritiska, da dobimo najboljše možne regeneracijske in terapevtske učinke na telo.

Zaradi vsega naštetega lahko izkoriščamo pozitivne učnike LEDENE KOPELI za CRYOPLUS terapijo za ŠPORTNIKE, OBLIKOVANJE TELESA in za izboljšanje SPLOŠNEGA POČUTJA.


Pri ŠPORTNIKIH je najbolj pomemben učinek LEDENE KOPELI na hitro regeneracijo mišic po intenzivni vadbi. Izločanje toksinov iz telesa in blaženje mikro poškodb v mišicah, kar preprečuje dolgoročno utrujenost po intenzivni fizični dejavnosti.
Prednosti uporabe LEDENE KOPELI za športnike so:

Krajši čas regeneracije po izvajanju treninga

Hitrejše okrevanje poškodb mehkih tkiv

Zmanjšanje utrujenost in manjše tveganje poškodb

Zdravi vnetja in občutljivost mišic ter sklepov

Spodbuja okrevanje živčnega in kardiovaskularnega sistema

LEDENA KOPEL in KRIO HLAČE
sta tudi izredno učinkovita za OBLIKOVANJE TELESA

V zadnjem obdobju se za odpravljanje maščobnih oblog namesto invazivnih kirurških posegov uporabljajo različne krio metode kot so kriolipoliza, povijanje z mrzlimi povoji, polaganje ledenih obkladkov in drugi. Vse te metode delujejo na principu zamrzovanja maščobnih celic, ki se potem s časom izločijo iz telesa.

KRIO HLAČE omogočajo tovrstno delovanje na telo s to razliko, da v našem primeru zajamemo celotno področje nog, ki so običajno najbolj trdovratne pri odpravljanju maščobnih oblog in zmanjševanju celulita. Prav tako izkoriščamo učinke pritiska, ki ga ustvarjajo KIRO HLAČE, da telo lažje in hitreje izloča toksine skozi limfni sistem. Posredno pa učinek mraza, ki ga ustvarjamo v nogah povečuje porabo kalorij in s tem omogoča kurjenje odvečnih maščob v celem telesu.


LEDENA KOPEL in KRIO HLAČE učinkovito delujeta
tudi v primeru, da želimo izboljšati splošno počutje.

Znano je, da namakanje nog v ledeno kopel lahko bistveno pripomore k izboljšanju delovanja imunskega sistema. O tem so pisali številni tuji in domači mediji. Prav tako si lahko z ledeno kopeljo lahko pomagamo pri zmanjšanju učinkov, ki jih za telo povzroča dolgotrajno sedenje, ki je naš vsakdan in številne stresne situacije katerim smo izpostavljeni tako v službi kot doma. Stres in dolgotrajno sedenje pogosto povzročajo bolečine v celem telesu še največkrat v nogah. Tovrstne bolečine so posledica pomanjkanja kisika v telesu in živčne napetosti, ki obremenjuje mišice.

LEDENA KOPEL je zelo učinkovit način za sprožanje naravnih mehanizmov, ki sproščajo telo in povzročanju čiščenje odvečnih strupenih snovi iz telesa, ki se nam nabirajo ob stresu in anksioznost.

Najbolj učinkoviti način za sprožanje samozdravljenja telesa je, če LEDENO KOPEL v KRIO HLAČAH kombiniramo s CRYO TEAPIJO celotnega telesa v KRIO KOMORI s čimer spodbujamo telo, da na naravni način v celice dovaja več kisika in odvaja odvečne toksine.
S tem si zagotovimo boljše počutje, lažje delo ter bolj zadovoljno in polno življenje doma in v službi.


Cryoplus terapija vaše telo regenerira in vam prinaša številne pozitivne učinke na vaše počutje in zdravje.


KONTAKTIRAJTE NAS IN SE DOGOVORITE ZA SVOJO CRYOPLUS TERAPIJO, KI VAM LAHKO ŽE DANES POMAGA DO BOLJŠEGA POČUTJA.