Pozitivni učinki CRYOPLUS terapije


Poglejmo učinke CRYOPLUS terapije še bolj podrobno

1. ZMANJŠANJE ŠTEVILNIH BOLEČINSKIH VNETIJ

Ob udarcu ali zvinu zdravniki priporočajo uporabo ledu za zmanjšanje vnetja in blaženje bolečine. Ledeni obkladki zmanjšajo vnetje na omejenem področju telesa. CRYOPLUS terapija pa zmanjšuje vnetje in zagotavlja lajšanje in zdravljenje po celem telesu. Na primer, če imate poškodbe na roki in nogi, bo CRYOPLUS terapija samodejno ciljala na obe območji in omilila napetost in bolečine na teh področjih. CRYOPLUS terapija stimulira vagusni živec, ki je deseti možganski živec in glavni živec parasimpatičnega živčevja in pomaga pri uravnavanju delovanja notranjih organov.
Stimulacija vagusnega živca pripomore k zmanjševanju anksioznosti in utrujenosti.

2. POVEČANA UČINKOVITOST MIŠIC

Mnogi športniki, profesionalni in rekreativni, tako v svetu kot pri nas v Sloveniji uporabljajo krio terapijo. Ta jim zagotavlja hitrejšo pot do regeneracije mišic in pri poškodbah do hitrejšega celjenja. S pomočjo CRYOPLUS terapije lahko povečamo mišično moč in prožnost mišic. Hitra mišična regeneracija športnikom omogoča intenzivnejše treninge in s tem boljše rezultate.

Pred krio terapijo so bile ledene kopeli glavna metoda za regeneracijo mišic, kjer je čas za okrevanje in odmrznitev lahko trajal tudi več ur. Danes CRYOPLUS terapija omogoča boljšo prekrvavitev, takojšnje okrevanje po terapiji, ki omogoča takojšno izvajanje športnih aktivnosti.


3. IZBOLJŠANJE PRESNOVE IN ZMANJŠANJE TELESNE TEŽE

Med CRYOPLUS terapijo se koža zelo ohladi in telo potrebuje veliko energije za ponovno segrevanje. Med samo terapijo in po njej, za ponovno segrevanje, porabimo nekje med 500 do 800 kilokalorij. Na ta način izboljšamo delovanje metabolizma in telesu pomagamo v procesu izgubljanja odvečne teže.

4. ZMANJŠANJE KRONIČNIH BOLEČIN IN UTRUJENOSTI

Za tiste, ki trpijo zaradi kronične utrujenosti, fibromialgije, CRYOPLUS terapija lahko pomaga in občutno zmanjša večino teh simptomov. Nekateri ljudje poročajo o nekaj urnem olajšanju bolečin, medtem ko drugim bolečine olajša tudi več dni ali še dlje. Vsak posameznik je drugačen in ima drugačno vrsto težav, zato se rezultati razlikujejo. Vendar večina uporabnikov krio terapij meni, da so tri minute v mrzlem okolju vredne vsega olajšanja, ki ga čutijo zaradi zmanjšanja bolečin.


5. OBČUTEK »SREČE«

Pri CRYOPLUS terapiji se sproščajo endorfini v krvnem obtoku, zato uporabniki občutijo znatno izboljšanje razpoloženja. Endorfini sodelujejo z bolečinskimi receptorji, zmanjšajo percepcijo bolečin, raven kortizola se zmanjša in zato se po CRYOPLUS terapiji počutimo srečnejše.

Zaradi vsega naštetega se mnogi odločijo za CRYOPLUS terapijo, namesto da bi posegali po antidepresivih.

6. ZMANJŠANJE GUB IN ZMANJŠANJE CELULITA

CRYOPLUS terapija skozi svoj postopek pripomore k aktivaciji kologena , izboljša odpornost kože, zmanjša videz gubic, celulita in maščobnih blazinic na površini kože.


Cryoplus terapija vaše telo regenerira in vam prinaša številne pozitivne učinke na vaše počutje in zdravje.


KONTAKTIRAJTE NAS IN SE DOGOVORITE ZA SVOJO CRYOPLUS TERAPIJO, KI VAM LAHKO ŽE DANES POMAGA DO BOLJŠEGA POČUTJA.